Newton Distance 7- miehet

Hinta: 170,00€ 120,00€
Veroton: 96,77€
Valmistaja:  Newton Running
Tuotekoodi:  Newton Distance
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Kengän koko miehet:

Kuvaus Arvostelut (0)

Kauden 2018 Distance VII kenkä on neutraali, performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu kisatyyppinen juoksukenkä. Distance malli on Gravity mallia kevyempi kenkä johtuen hiilikuituisen kantaosan puuttumisesta. Noin 200 g keveydellään (198 g / us 9 koko) ja pohjan päkiäosan kaikkein dynaamisemmalla POP1+ trampoline lug membrane 5 -mekanismilla edesauttaa kovavauhtiseen juoksemiseen, onkin erityisen soveltuva kilpailukengäksi, jopa maratonille riippuen juoksija painosta. Droppina 2mm. Lestiltään varsin FIT-tyyppinen, istuva ja kapeahko.

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Distance, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Distance mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan.

OMINAISUUDET

Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina

Varmasti kiinni pysyvät nauhat

Vuoden 2017 kenkä on lisäksi uudistunut käytettävän EVA materiaalin suhteen: nyt uusi solukumimateriaali on aikaisempaa huomattavasti kimmoisampi ja myös kestävämpi!

Heijastava Newton logo

Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa

Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy

Korkealaatuista kumia

Minimoitu maahan osuva pohjan ala

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUOTE

100% kierrätetyt nauhat

100% kierrätetty pakkausmateriaali

OIKEA KOKO

Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon. Esimerkki: mitattu jalan pituutesi 28,2 -28,5 cm, vaatii 29 cm pohjallispituuden, eli kengän koko US 11.

       
       
       
       
       

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat:   Newton, distance, miehet, juoksu