Newton Gravity - naiset

Hinta: 175,00€ 120,00€
Veroton: 96,77€
Valmistaja:  Newton Running
Tuotekoodi:  Newton Gravity
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Kengän koko naiset:

Kuvaus Arvostelut (1)

Kaudelle 2018 uudistunut Gravity on neutraali, performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu juoksukenkä. Gravity on aavistuksen verran Distance mallia tukevampi, hiukan leveämpi lestiltään ja myös vaimentavampi kenkä ja toimii siten erityisen hyvin myös pitkiin harjoituslenkkeihin, kuitenkin kevyt kenkä. Tukevuus on ja huomiotu ennen kaikkea kantapään alueelle. Soveltuu treeniin ja kisoihin, myös "ensimmäiseksi Newtoniksi".

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Gravity, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Kaudelle 2017 uusi vaimentavampi Newtonium välimateriaali läpi pohjan. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Gravity mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan. Soveltuu kaikille matkoille.

OMINAISUUDET

Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina

Varmasti kiinni pysyvät nauhat

Heijastava Newton logo

Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa

Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy

Korkealaatuista kumia

Minimoitu maahan osuva pohjan ala

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUOTE

100% kierrätetyt nauhat

100% kierrätetty pakkausmateriaali

OIKEA KOKO

Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon. Esimerkki: mitattu jalan pituus kantapäästä uloimpaan varpaaseen 23,3 cm, joten vaatii kengän 24 cm pohjallispituuden eli kokona naisten US 6,5.

       
       
       
       
 
       
       
       
       
       

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat:   Newton, gravity, naiset, juoksu