GU Roctane Energy Drink Mix 10 annosta laatikko- Tropical Fruit

Hinta: 29,50€
Veroton: 25,88€
Valmistaja:  GU Energy
Tuotekoodi:  Roctane Drink
Saatavuus:  Varastossa
Kuvaus Arvostelut (0)

JÄLLEEN SAATAVISSA! GU Roctane Endurance urheilujuoma on erittäin tehokas mutta toisaalta kuitenkin vatsaystävällinen urheilujuoma, josta saat maistuvan nesteen muodossa energiaa, aminohappoja (vahva sisältö haaraketjuisia aminohappoja, tauriinia, beta-alaniinia) ja suoloja, joita rasituksen ja hikoilun aikana tarvitaan.

Juoma on maultaan erittäin luonnollinen ja tarkoituksella tehty miedommaksi makeudeltaan, maku- ja väriaineet ovat luonnollisia. Energiakoostumuksena on sekä pitkiä että lyhyitä hiilihydraatteja, jotta energian imeytyminen olisi tasapainoista ja nopeaa. Juomassa on optimaalinen natriumin ja kaliumin pitoisuus. Mukana myös tauriinia, haaraketjuisia aminohappoja ja 35 g kofeiinia per juoma-annos. Kaiken kaikkiaan aivan uskomattoman tehokas koostumus! (kts. taulukko alla!)

Sekoita tiivistejauhetta veteen purkin sekoitusohjeen mukaan. Juo valmista juomaa noin 0,5 -litraa tunnissa tasaisesti nautittuna, erittäin lämpöisissä olosuhteissa jopa enemmänkin. Jo 2% nestehukka kehossa voi alentaa suorituskykyä erittäin merkittävästi.

 

 

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: