GU Energy Roctane geeli, 15 annoksen täyttöpakkaus - Sea Salt Chocolate

Hinta: 39,00€
Veroton: 34,21€
Valmistaja:  GU Energy
Tuotekoodi:  Sea Salt Chocolate
Saatavuus:  Varastossa
Kuvaus Arvostelut (0)

ROCTANE energiageeli on tehty markkinajohtajan GU energiageelin, pohjalta.

Siihen on vain lisätty useampia erityisiä vaikuttavia aineita enemmän, jotta lopputuloksen on energiageeli, jonka teho ja vaikutus on tasolla, jota vaaditaan aivan äärimmäisissä rasitustilanteissa. Käyttökokemukset osoittavat että kyseessä on markkinoiden tehokkain energiageeli, jota kannattaa käyttää erittäin kovien kilpailujen ja harjoitusten aikana. Kokeile tätä ja huomaat eron!

Verrattuna hyvään klassiseen GU energiageeliin, Roctane- Seasalt Chocolate geelissä on enemmän mineraaleja (extra määrä Natriumia), enemmän lihaskestävyyttä ja voimatasoja ylläpitäviä aminohappoja (=pilkottuja lyhytketjuisia nopeasti imeytyviä proteiineja), enemmän kofeiinia (35 mg) sekä lisänä OKG-aine, joka vähentää lihaskipuja ja -vaurioiden syntymistä jo suorituksen aikana. Saatavilla useita erinomaisia ja luonnollisia makuja.Strawberry Kiwi maku ei sisällä kofeiinia.

Myyntipakkaus sisältää täyttöpakkauksen, mikä vastaa 15 kpl yksittäistä annosgeeliä. Kätevä tuote geelipussin kanssa käytettäväksi.

Roctane Rocks!

Great stuff! I use the caffeinated and non-caffeinated roctanes. The extra aminos really help keep my lower body from getting really pissed off at me for my long runs/races, especially in warmer weather. I can't live without it! "

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: