sailfish Vibrant - naiset

Hinta: 329,00€
Veroton: 265,32€
Valmistaja:  sailfish
Tuotekoodi:  Vibrant
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Wetsuit size women:

Kuvaus Arvostelut (0)

Triathlonkausi 2018 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Täysin uudistettu malli kaudelle 2018! Sailfishin Vibrant yhdistää erittäin hyvin kelluvan Longlife Cell neonprenen antaen hyvän kellutusominaisuuden sekä iholle miellyttävän Soft Skin kankaan, jota käytetään puvun sisäosissa. Erinomainen puku alemmassa hintaluokassa ensipuvuksi, millä kilpailee jo kovissakin kisoissa.

Puvussa hyödynnetään Sailfishin laadukkaampien mallien tavoin Stability Panel Plus-teknologiaa parantaman tasapainoista uintisuoritusta.
Käsivarsissa Vibrant 2018 hyödyntää täysin uutta grip-panelointia, jonka tarkoituksena on tehostaa käsivetoa ja kääntää veto mahdollsimman tehokkaasti eteenpäin vieväksi voimaksi ja vauhdiksi. Uusi madallettu ja mukavampi pehmeä kaulus.
 
Vibrant on erinomainen valinta niin ensimmäiseksi märkäpuvuksi kuin kokeneemmankin triathleetin varustekassiin. Uuden 2018 mallin materiaalipaksuudet kohdittain: käsivarret 1,5 mm, rintakehä 4 mm, lantio 3-4 mm ja jalat 3 mm.
 

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: