sailfish Vibrant - miehet

Hinta: 329,00€
Veroton: 265,32€
Valmistaja:  sailfish
Tuotekoodi:  Vibrant
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Wetsuit size men:

Kuvaus Arvostelut (0)

Triathlonkausi 2018 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Vibrant on luotettava ja jo erinomaisesti koviin kilpailuihin soveltuva märkäpuku alimmassa hintaluokassa. Kaudelle 2018 Vibrant on uudistettu kokonaan! Sailfishin Vibrant yhdistää erittäin hyvin kelluvan Longlife Cell neonprenen tehden puvusta hyvin kelluttavan sekä siinä on iholle miellyttävä Soft Skin kangas, jota käytetään puvun sisäosissa. Kokonaan uusi pehmeä kaulus, mikä on madallettu tuoden lisämukavuutta.

Puvussa hyödynnetään Sailfishin laadukkaampien mallien tavoin Stability Panel Plus-teknologiaa parantaman tasapainoista uintisuoritusta.
Käsivarsissa Vibrant hyödyntää uutta 2018 malliston käsivarsipanelointia, mikä tuo parempaa otetuntumaa veteen mahdollistaen tehokkaamman ja eteenpäin vievän käsivedon.
 
Vibrant on erinomainen valinta niin ensimmäiseksi märkäpuvuksi kuin kokeneemmankin triathleetin varustekassiin. Materiaalin paksuus eri kohdissa: käsivarsi 1,5 mm, rintakehä 4 mm, lantio 3-4 mm, jalat 3 mm.
 

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: