sailfish One - miehet

Hinta: 625,00€
Veroton: 504,03€
Valmistaja:  sailfish
Tuotekoodi:  One
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Wetsuit size men:

Kuvaus Arvostelut (0)

Triathlonkausi 2018 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää. 

Sailfishin One on märkäpukujen pitkäaikainen klassikkomalli ja jatkuu samana pieninä hienosäätömuutoksina kauteen 2018. Jo lukuisia vuosia se on ollut Ironman ja triathlon maailman cup kilpailujen kärkipaikoilla sekä saavuttanut lukuisia arvostelu menestyksiä kansainvälisissä triathlon lehdissä. One -puvussa on kelluttavuus maksimoitu uimarille, joka hyötyy tekniikkansa vuoksi siitä. Nano Aero Dome -materiaali on markkinoiden nostavin neopreeni materiaali, ja sitä on halutun kelluttavuuden vuoksi käytetty harkituissa ja tarkkaan testatuissa kohdissa. One tekee hitaastakin uimarista nopean ja takuuvarma valinta, kun haluat, että märkäpukusi on erinomaisen kelluttava, mutta samalla neopreenin laadukkuuden myötä mukava ja elastinen uida!

The ergonomically tailored leg and hip panels improve buoyancy and - in combination with the new Stability Panel Plus - increase hip stability. By avoiding excess hip rotation, the swimmer is automatically brought into a streamlined and stable form in the water.

Moreover, the extra large V-Power forearm panels bite into the water and provide for maximum arm stroke effectiveness.

The sailfish one is an all-around winner and - with maximum flexibility and buoyancy - offers the perfect competition-grade suit for triathletes and swimmers with meticulous quality demands.

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: