sailfish Ultimate IPS- naiset

Hinta: 875,00€
Veroton: 705,65€
Valmistaja:  sailfish
Tuotekoodi:  ULTIMATE IPS
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Wetsuit size women:

Kuvaus Arvostelut (0)

HUOM! NYT TUORE TEHDASTUOTANTO VALMISTUNUT JA PUKUA JÄLLEEN SAATAVISSA (PÄIVITYS 23.7.2019)   Triathlonkausi 2018 on kohta täällä.  Kysy puvuista tarvittaessa sähköpostitse info@endurancesports.fi tai soita 050 3872106 niin jutellaan lisää ja seuraa myös Endurancesport Finland facebook sivustolla tiedotteita avoimista 2018 kevään (helmi-toukokuu) demo ja testiuintimahdollisuuksista lähipaikkakuntasi uimahalleilla.

Sailfishin malliston uusi lippulaivamalli, mikä vie märkäpukujen elastisuuden aivan uudelle tasolle unohtamatta LÄHES MAKSIMAALISIA KELLUTTAVUUSOMINAISUUKSIA. Uusi Ultimate vie märkäpuvun käytön ja joustavuuden äärimmäisyyteen tarjoten maksimaalista nopeutta ja uimisen vaivattomuutta yhdistämällä puvun huippu elastisuuden, pintamateriaalin alhaisen vesikitkaominaisuuden ja tarkkaan optimoidun ja säädellyn kelluttavuuden. Tämä kaikki 2 vuoden intensiivisen kehittelyvuoden jälkeen.

Uuden Ultimaten tuotekehityksessä on hyödynnetty maailman parhaita triathlonisteja (esim. Patrick Lange -Hawaijin 2017 mestari ja uuden KONA-reittiennätyksen haltija) sekä uimareita. Pukua ovat testanneet myös hitaammat uimarit, jotta on varmistettu puvun soveltuvuus eritasoisille uimareille. Ultimate märkäpuvussa käytetään erittäin laadukasta Nano Space Cell 2 -neonpreenia joka mahdollistaa yhtäaikaa joustavuuden, kelluvuuden sekä pienen vastuksen vedessä.

Ergonomisesti suunnitellut stability panel plus lonkkapaneelit helpottavat kellumista ja vähentävät vauhtia hidastavaa vartalon kiertoa ja heilumista tehden uimisesta helpompaa ja taloudellisempaa. Aerodome -materiaalia on sijoitettu nyt myös puvun rintaosaan ylös asti, mikä nostaa uimaria enemmän pinnalle myös edestä "plaaniin", vähentäen jo hitaammassakin matkavauhdissa veden vastusta ja tuoden helppoutta käsityöskentelyyn. Uusi ohut ja pehmeä panelointi käsivarsissa ranteista taaksepäin lisää käsivedon otetuntumaa vedestä. Puvun sisäpuoli on Avevia Super Dry materiaalia joka pysyy erittäin keveänä vielä märkänäkin, ei vähennä pintamateriaalin joustavuutta ja tuntuu erittäin mukavalta ihoa vasten. 

Teknisiä muita yksityiskohtia: uusi madallettu ja erittäin pehmeä ja mukava hiertymätön tiiviisti istuva kaulus. Hartia-alueen erikoispehmeä ja joustava panelointi, mikä maksimoi liikkuvuuden. Uusi ergo fit cut design -panelointi kautta koko puvun eri materiaalipaksuuksin, mikä tekee puvusta erittäin istuvan ja myötäilevän erilaisiin vartalon linjoihin mukaan. Puvun perusleikkaus on istuva swimmersfit-tyyppinen, jotta puku istuu hyvin myös hoikemmille vartalotyypeille puvun materiaalin pehmeyden ja elastisuuden vuoksi ja toisaalta myös muokautuu ja venyy tarvittavasti vartalon muotojen mukaan. TÄMÄ PUKU MOTIVOI UINTIIN TUODEN UINTIHARJOITTELUUN JA KILPAILUSUORITUKSEEN MAKSIMAALISTA MUKAVUUTTA, HELPOUTTA JA ENNEN KAIKKEA NOPEUTTA!

Materiaalin paksuudet eri alueilla: käsivarret ja olkapäät, kainalo: 1,5 mm, rintakehä: 4,5 mm (Aerodome panelointi), lantion sivu ja etuosa: 4,5 mm (Aerodome), lantion takaosa: 4 mm, jalat eri kohdissa: 2,5-4 mm

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: