Newton Gravity - miehet

Hinta: 175,00€ 120,00€
Veroton: 96,77€
Valmistaja:  Newton Running
Tuotekoodi:  Newton Gravity
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Kengän koko miehet:

Kuvaus Arvostelut (0)

Kaudelle 2018 uudistunut Gravity VII  (7) on neutraali, performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu juoksukenkä. Gravity on aavistuksen verran Distance mallia tukevampi, lestiltään leveämpi (mutta ei erityisen leveä kuitenkaan!) ja myös vaimentavampi kenkä, joten soveltuu raskaammallekin juoksijalle ja pitkiin treeneihin ja kisoihin kaikille, kuitenkin kevyt kenkä! Tukevuus on huomiotu ennen kaikkea kantapään alueelle. Loistava kenkä treeniin ja kisoihin. Soveltuu hyvin myös "ensimmäiseksi Newtoniksi".  Kengän droppi on 3.

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Gravity, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Uusi vaimentava Newtonium -välikerros läpi pohjan. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Gravity mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan. Soveltuu kaikille matkoille.

OMINAISUUDET

Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina

Varmasti kiinni pysyvät nauhat

Kaudelle 2017 uusi Newtonium- vaimennusmateriaali läpi kengän! Erittäin kimmoisa materiaali joka lisää kengän mukavuutta ja vaimennusominaisuuksia.

Heijastava Newton logo

Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa

Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy

Korkealaatuista kumia

Minimoitu maahan osuva pohjan ala

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUOTE

100% kierrätetyt nauhat

100% kierrätetty pakkausmateriaali

OIKEA KOKO

Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon. Esimerkkinä, jalan mitattu pituus 28,3 -28,5 cm => 29 cm pohjallispituus eli miesten kokona US 11.

       
       
       
       
       

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat:   newtone, gravity, juoksu