Newton Kismet - miehet

Hinta: 140,00€
Veroton: 112,90€
Valmistaja:  Newton Running
Tuotekoodi:  Newton Kismet
Saatavuus:  Varastossa

Vaihtoehdot

* Kengän koko miehet:

Kuvaus Arvostelut (0)

Uusi 2017 malli myynnissä toukokuussa!

Kismet on neutraali mutta kuitenkin erittäin hyvin tukeva, sopiva myös pronatoivalle ja painavammalle juoksijalle, joka tarvitsee jämäkämmän ja hiukan kiertojäykemmän kengän. Kismet on performance trainer -mallistoon kuuluva luonnolliseen juoksemiseen suunniteltu juoksukenkä. Juoksukenkä jokapäiväseen käyttöön. Harjoitteluun ja kilpailuihin.

Kevyt, vähemmän iskua kehoon tuottava, nopeasti energian juoksun tehokkuuteen siirtävä Kismet, hyödyntää Newtonin patentoitua Action/Reaction Technologyä sekä jalkineen etu että takaosassa. Erittäin hengittävä ja miellyttävä micro mesh päällinen. Kismet mahdollistaa luonnollisen, oikeanlaisen juoksuaskelluksen ja tekee sinusta nopeamman, paremman ja taloudellisemman juoksijan. Soveltuu kaikille matkoille.

OMINAISUUDET

  • Hengittävä, nopeasti kuivuva micro mesh päällisen materiaaliaalina
  • Varmasti kiinni pysyvät nauhat
  • Heijastava Newton logo
  • Action/Reaction Technology™ pohjan etu sekä kantaosassa
  • Pohjassa maaston tuntumaa parantava sensori levy
  • Korkealaatuista kumia

OIKEA KOKO

Eri kenkämerkeillä on aavistuksen verran eroja kokomerkinnöissä. Senttimetrit kertovat kuitenkin jalan tarkan mitan lähes 100% tarkkuudella. Mittaa jalkasi pituus kantapäästä varpaisiin, näin tiedät tarkan senttimitan. Mittaamisen voi suorittaa esimerkiksi piirtämällä jalan ääriviivat paperille ja mitata piirroksen pituuden. Voit myös mitata nykyisen juoksukenkäsi pohjallisen senttimitan. Kun tiedät tarkan senttimetrimäärän, vertaa sitä sivuillamme olevaan kokotaulukkoon. Muista huomioida varpaiden vaatima sopiva liikkumatila. Jos koko ei kuitenkaan ole sinulle oikea niin, vaihdetaan kengät oikeaan kokoon.

       
       
       
       
       

Kirjoita arvostelu

Nimi:
Arvostelu:
HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat:   Newton, Kismet, miehet, juoksu